Fixx iT | ICT Detachering & IT Consultancy

South Africa


Work as an Expat.

Zuid-Afrika

Je eerste vraag is wellicht waarom het team van Fixx iT voor de helft bestaat uit Zuid-Afrikaanse IT Professionals. Een toelichting is daarom wel op zijn plaats.

Nederland heeft een cruciale rol gespeeld in de geschiedenis van Zuid-Afrika. Voor de Nederlanders was Kaapstad één van de eerste nederzettingen buiten Europa, waar velen zich uiteindelijk hebben gevestigd. Als gevolg daarvan zijn de Nederlandse en Zuid-Afrikaanse cultuur en taal zeer met elkaar verweven. Daardoor is het voor Zuid-Afrikanen makkelijk om te integreren doordat zij zowel de Nederlandse werkcultuur als de Nederlandse taal snel eigen kunnen maken. Een bijkomend voordeel is dat de officiële voertaal in Zuid-Afrika het Engels is, waardoor zij geschikt zijn om te werken in internationale teams.

Doordat Zuid-Afrika handel drijft met het Westen, wordt van Zuid-Afrika verwacht dat zij IT-systemen bezitten die compatibel en dezelfde betrouwbaarheid bieden als die van hun Europese handelspartners. Hierdoor hebben Zuid-Afrikaanse IT Specialisten ervaring met een breed scala aan technologieën. Gedurende hun opleiding zijn zij verder voorbereid om intensief te kunnen samenwerken met organisaties die investeren in Zuid-Afrika. Deze skills blijken in combinatie met hun natuurlijke ondernemingsgeest en drang naar avontuur een onmisbare kracht bij ICT bedrijven in heel Europa.

Living and working in Europe

Loading...

Geen resultaten gevonden