Fixx iT | ICT Detachering & IT Consultancy

About Fixx iT


IT services since 2005.

Over Fixx iT

Fixx iT bestaat sinds 2005 en we zijn trots op onze stabiele track record en respectabele reputatie binnen de ICT markt. In de afgelopen 12 jaar zijn wij betrokken geraakt bij diverse bedrijfsprocessen en projecten. In deze periode is gebleken dat er een aanzienlijke kloof is op het gebied van op maatproject levering en de kwaliteit van de uitvoering daarvan.

Door deze ontwikkelingen en met de expertise die we aan boord hebben, is het bedrijf gegroeid in consultancy en projectmanagement diensten. Wij bouwen de brug tussen ideeën en werkelijkheid door automatiseringsprocessen om te zetten in business value.

Sinds 2018 is Broederplein 39 te Zeist de thuisbasis van Fixx iT Professional Services. Vanuit hier bedient Fixx iT het westen en zuiden van Nederland met IT Consultancy en business intelligence diensten. Ons trackrecord bestaat veelal uit het bedienen van grote multinationals, waaronder Rabobank Utrecht, met ICT Consultancy gerelateerde diensten. Met trots kijken wij ook terug op de oprichting van Fixxup, geleid door ontwikkelaars van Fixx iT. Inmiddels bestaat ons Fixxup netwerk in Utrecht en omstreken uit ruim 200 IT Specialisten.

Het team van Fixx iT bestaat uit een combinatie van senior .NET en Java software developers, BI Specialisten, Team Leads, projectmanagers en business developers.

Contact

Oplossingsgebieden

Webdevelopment, BI & IT Consultancy

ICT Consultancy

Sinds 2005
Internationaal in-house ondersteuning. Succesvol sinds 2005.

Consultancy

Webdevelopment

Sinds 2014
Innovatieve en duurzame oplossingen. Succesvol sinds 2014.

Development

Digital Analytics

Sinds 2015
Data-driven marketing solutions. Succesvol sinds 2015.

Analytics

Business Intelligence

Sinds 2016
Van Azure tot Google Cloud Platform. Succesvol sinds 2016.

BI services
Officieel logo van Microsoft
Officieel logo van Atlassian

Fixx iT Management

Het kloppende hart achter onze organisatie

Ronald Kuyper

Directeur

Met een natuurlijk gevoel voor business en commercie is Ronald, na zijn opleiding op de IVA in Driebergen, zijn carrière begonnen in de automotive. Hier ontwikkelde hij zich tot een gewaardeerde kracht buitendienst, waardoor hij werd opgemerkt door een ICT bedrijf. Daar ontwikkelde hij zich verder als accountmanager ICT. Deze ervaring heeft geleid tot het opzetten van zijn eigen onderneming; Fixx iT.

Tanya Fouché

Business coördinator

Nadat Tanya haar MBA aan de University of Pretoria in Zuid-Afrika had gehaald, is zij begonnen als ICT recruiter. Na ruim vijf jaar is zij door Fixx iT benaderd om vanuit Nederland personeel te werven in Zuid-Afrika. Inmiddels heeft zij zichzelf doorontwikkeld tot Business Coördinator en Scrum-master. Haar passie voor nieuwe technologieën helpt Fixx iT om tot innovatieve oplossingen te komen.

Sarah Hendriks

Office Manager

Met een achtergrond in commercie en dienstverlening is Sarah inmiddels ruim 10 jaar een zeer gewaardeerde kracht binnen Fixx iT. Sarah is inmiddels uitgegroeid tot een flexibele zelfstandige en onmisbaar manusje van alles binnen de organisatie. Naast financiën houdt Sarah zich bezig met het ondersteunen van HR gerelateerde werkzaamheden en het verzorgen van een positieve werksfeer.

Sonja Poortman

Directeur Operations

Sonja brengt ruim 20 jaar IBM ervaring met zich mee op het gebied van marketing, recruitment, verander management, personeelsbeid en HR.

Vacatures

Wil jij deel uit maken van een team met de beste IT Specialisten in de Randstad? Ben jij in staat om als consultant onafhankelijk te werk te gaan, te spreken op evenementen en deel te nemen aan zeer uitdagende (Artificial Intelligence & Business Intelligence), innovatieve (Angular 2 & Polymer) en zeer gevarieerde projecten (banking, overheid, engineering en MKB)? 

Fixx iT Professional Services is altijd op zoek naar flexibele out-of-the-box (senior) .NET, Business Intelligence en Java IT specialisten. Stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op.

Vacatures

Blogposts

Blogposts voor IT Professionals

Loading...

Geen resultaten gevonden