Fixx iT | ICT Detachering & IT Consultancy

Full-Stack Web Development


Innovative Web Solutions using Angular and Polymer.

Full-stack webdevelopment

Op zoek naar een mooie website of webapplicatie die cross-device en cross-browser uitstekend werkt? Fixx iT ontwikkeld sinds 2014 webapplicaties en websites met onder meer Angular, Angular 2, React, Bootstrap, Node.js, DNN (DotNetNuke) en zelf ontwikkelde Content Management Systemen.

Onze aanpak kenmerkt zich door een Agile structuur van werken, waarbij user centered design centraal staat. In samenspraak stellen wij een profiel op van eindgebruikers, waarna een functioneel en technisch ontwerp worden opgeleverd en getest. Na akkoord begint Fixx iT met het ontwikkelproces waarbij in iedere Sprint een testronde is inbegrepen.  Dit stelt ons in staat om weboplossingen te introduceren die rekening houden met zowel het gebruikersgemak (usability) als de mogelijkheid om de applicatie te kunnen gebruiken (accessibility). 

Fixx iT Webdevelopment werkt met zowel fixed prices als uurtarieven. Fixed prices worden vooraf berekent op de grootte, duur en complexiteit van het project. Uurtarieven worden gebruikt indien u zelf een schatting wilt afgeven of tijdelijke ondersteuning nodig heeft.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Recente projecten

The road to reality.

Berekenautokosten.nl

Januari 2017
Accurate autokosten voorspellingen middels machine learning.

Case

PON Automobiel

Februari 2017
Complete bijtellingscalculator voor zakelijke rijders.

Case
Officieel logo van jQuery
Officieel logo van AngularJS

Web Development events

Knowledge sharing by MVP's

Loading...

Geen resultaten gevonden