Fixx iT | ICT Detachering & IT Consultancy

Struik & Hamerslag


ERP-Systeem die bedrijfsprocessen automatiseert.

ERP-systeem

Fixx iT Professional Services heeft de taak gekregen om voor Struik & Hamerslag het gehele proces van order aannemen tot oplevering te automatiseren. De uitdaging daarbij was om zonder belemmering van de dagelijkse werkzaamheden het gehele proces te automatiseren.

Business Analyse

Business Consultants van Fixx iT Professional Services hebben in eerste instantie een business analyse opgesteld met daarin alle organisatieprocessen, inclusief software architectuur, management rollen en de engineeringafdeling. De business consultants stonden voor de uitdaging om van iedere afdeling te achterhalen welke functionaliteiten zij nodig hadden om optimaal te presteren. Op basis van deze analyse heeft Struik & Hamerslag de dagelijkse gang van zaken van precisie-engineering en het functionele en technische ontwerp van luxe jacht interieurs geherdefinieerd.

De business analyse gaf inzicht in de interne bedrijfsprocessen die vervolgens in scrum-blokken konden worden opgedeeld. Op die manier bleef de impact op de dagelijkse werkzaamheden minimaal.

Development

Uiteindelijk is Fixx iT Professional Services in staat gebleken om Struik & Hamerslag te ondersteunen bij het upgraden van AutoCAD 2008 naar AutoCAD 2012, dor het ontkoppelen van de database, implementeren van 3D tekeningen, implementeren van ERP en PDM-software alsook bij het veranderen van een access VBA-applicatie naar een Microsoft .NET systeem.

Scholing & ondersteuning

Na voltooiing heeft Fixx iT het personeel, zowel seniors als technici, geschoold en ondersteund om het nieuwe systeem eigen te maken. De after-service van Fixx iT en de gehele automatiseringsslag zijn als dusdanig positief ervaren dat de rol van Fixx iT werd uitgebreid door ook ondersteuning en begeleiding te bieden bij het selecteren en implementeren van toekomstige software oplossingen.

Professional Services Projecten

Recente klanten en diensten

Atlassian Solution Partner

Sinds 2017
Als Solution Partner zijn wij bevoegd om Atlassian producten door te ontwikkelen.

Partner

Urenregistratie systeem

Sinds 2015
Fixx iT heeft een eigen urenregistratie systeem ontwikkeld. Ook automatische facturering is ingebouwd.

Case